Take Away of Leveringen aan huis (minimum €50).
donderdag t.e.m. zondag 17u-21u
Regio Schilde - Schoten - Brasschaat - Wijnegen
Gelieve vóór 17u00 te bestellen.
!!minimum 2p!! vanaf 2 eenheden!!!
met gegratineerde mosseltjes, Scampi fritti, zalm tartaar en bruschetta tomaat basilicum.
met huisgemaakte vinaigrette
met ui, kapertjes, balsamico en rode pepertjes
Met kappertjes, rode peper, rode ajuin, balsamico en liefde.
Overheerlijke kreeftenbisque met onze lekkere gamba's
Grass fed Ribeye (+-350g) saus naar keuze met 6 gamba's en tartaarsaus
Candese kreeft van 5-600gr geserveerd met truffel Mayo en botersaus.
Filet pur met gebakken eendenlever en truffeljus
vergezeld met geroosterde aardappeltjes en warme groenten.
Met beurre blanc saus
vergezeld met geroosterde aardappelen en warme groeten.
Gegrilde gambas, gegrilde calamari en scampi fritti
huisgemaakte tartaarsaus €15/pp - !!minimum 2 personen!!
Gebakken scampi's met burrata
2 stuks
Ravioli opgevuld met burrata getomateerde saus afgewerkt met burrata en pijnboompitjes
2 stuks
Ovengegaarde mergpijp met onze geheime kruiding, in de lengte gesneden.
2 stuks
Rundscarpaccio "mosselino" met burrata, afgewerkt met verse winter truffel en liefde.
Pasta met getomateerde saus, look, zwarte olijven, kappertjes en vers gegrilde tonijn
Ons geheim recept, met tagliata van rundstournedos, licht pikant
Grass fed beef: Het gekende kwaliteitsvol vlees dat Mosselino al jaren serveert!
Grass fed beef: Het gekende kwaliteitsvol vlees dat Mosselino al jaren serveert!
Grass fed beef: Het gekende kwaliteitsvol vlees dat Mosselino al jaren serveert!
Gepaneerd kalfslapje met een fris slaatje en citroen.
kalfslapjes met citroen, peterselie en libanese kappertjes
kalfslapjes met prosciutto, parmezaanse kaas en salie en gemarineerd in wijn. geserveerd met pasta met salie botersaus.
The Best Ossobuco met verse tagliatelle en parmezaan
Gegrilde Kwartels 2st
Tartaar van rund met ganzenlever en truffelolie
Gemarineerde zalmfilet, kort gegrild, met een krokant slaatje
Gegrilde gambas (7stuks) met verse tartaarsaus en een krokant slaatje
Grote zeetong(+/- 500g) met een frisse salade en huisbereide tartaarsaus
met een pasta pomodoro
Huisgemaakte Cheesecake met speculoosbodem.
Zelf af te bakken op 210 graden 6 a 7 min.
75cl
75cl
75cl
Verse friet met parmezaanse kaas, truffelmayonnaise en verse truffel.
Aardappelpuree met olijfolie, tomaatjes, salie, basilicum en parmezaanse kaas


